Selamat Datang Ke
ONEXOX.NET

Projek Menjana Pasif Income Setiap Bulanan

Projek Rahsia Membina Pendapatan Yang Berterusan..Setiap Bulan..Setiap Tahun..

Member Login

Lupa Password?


Utama Syarikat Produk Kadar Bonus Testimoni FAQ Hubungi

OneXOX

Bonus ONEXOX

 
 

 
- Setiap pengguna simkad ONEXOX adalah layak untuk program "User Get User" ini.
 
- Anda cuma pengguna biasa, dan rekeman/ajak rakan anda beli simkad melalui dealer anda, maka anda akan dapat insentif 6% daripada jumlah topup pengguna yang anda perkenalkan pada dealer anda.
 
- Anda cuma perkenalkan sahaja, segala urusan pengaktifan, pendaftaran dan juga pengeposan adalah dealer anda yang uruskan. Sangat mudah tanpa perlu keluar modal dan pening kepala..
 
- Sebagai contoh anda membawa 10 rakan anda menjadi pengguna ONEXOX dan setiap seorang akan topup RM100 sebulan. Maka, dalam sebulan 10rakan X RM100 = RM1000
 
 => Dan komisen anda adalah 6% daripada RM1000 = RM60!
 
Akan akan layak dapat selagi mana anda menjadi pengguna ONEXOX dan selagi mana rakan-rakan anda menjadi pengguna ONEXOX.
 
 
Bonus akan dibayar pada 16hb berikutnya, dan jika bonus bawah RM50 akan dibayar melalui akaun topup dan jika melebihi RM50, akan dimasukkan ke dalam akaun bank anda!
 

 
Okay! Saya akan dedahkan kelebihan jika anda menjadi SubDealer @ Dealer ONEXOX:
 
 
 
KEUNTUNGAN RUNCIT JUALAN SIMKAD - Anda akan dapat keuntungan runcit sebanyak RM2.20 setiap simkad yang anda jual.
 
KEUNTUNGAN RUNCIT JUALAN TOPUP - Anda akan dapat akaun eReload dan boleh menjual topup dengan keuntungan 5%
 
PASIF INCOME 10% SETIAP DIRECT REFERAL - Setiap jualan simkad kepada direct customer anda, akan akan layak 10% dari jumlah topup mereka setiap bulan.
 
PASIF INCOME PENDAFTARAN USER GET USER - Sedia maklum, pengguna boleh perkenalkan rakan mereka melalui seseorang dealer. Dan jika anda adalah dealer yang mendaftarkan simkad rakan kepada pengguna tadi, maka anda akan layak 5% pasif income dari semua rakan User Get User itu tadi tanpa had level (infiniti level).
 
PASIF INCOME 4 TIER NETWORK LEVEL - Jika anda mula melantik SubDealer dalam rangkaian anda, maka anda tetap boleh terima pasif income melalui kumpulan SubDealer yang anda lantik sehingga 4 Tier Level SubDealer.
BONUS INSENTIF LANTIKAN SUBDEALER - Setiap SubDealer yang anda lantik, anda akan dapat insentif sebanyak RM30.
 
Dan banyak lagi BONUS TAMBAHAN... Ada kenaikan ranking dealer dan semakin BESAR bonus %. Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut, boleh terus hubungi saya untuk pencerahan..