Selamat Datang Ke
ONEXOX.NET

Projek Menjana Pasif Income Setiap Bulanan

Projek Rahsia Membina Pendapatan Yang Berterusan..Setiap Bulan..Setiap Tahun..

Member Login

Lupa Password?


Utama Syarikat Produk Kadar Bonus Testimoni FAQ Hubungi

OneXOX

 

Kelebihan SImkad ONEXOX
Kelebihan 1 - Simkad Yang Murah, Hanya RM10
awekxox

CUMA RM10 SAHAJA DENGAN BAKI TERSEDIA RM5!

  • Kenapa perlu bayar lebih untuk mendapatkan Simkad Yang Murah dan Menjimatkan??
  • Anda boleh memilih sama ada ingin mengekalkan Nombor lama (MNP) atau memilih Nombor baru (SP).
  • Untuk Simkad Nombor baru (SP) terdapat Nombor VIP (Nombor Cantik) yang boleh dipilih (TERHAD). Untuk Simkad MNP anda akan dapat 28 bulan tempoh sah aktif secara PERCUMA!
  • Semua orang mampu! termasuk Golongan Pelajar pun mampu menggunakan OneXOX!
 
Kelebihan 2 - Short Call dan VoiceMail Hanya 5 Sen

 

Kebiasaan Telco lain mengenakan charge SEMINIT jika anda membuat panggilan kurang dari 10 saat, tetapi TIDAK di OneXOX, Kadar panggilan kurang dari 10 saat hanya 5 sen sahaja!

Bukan itu sahaja, jika orang yang anda panggil tidak berjawab, maka panggilan anda akan masuk ke voicemail. Charge panggilan ke voicemail untuk telco lain sangat tinggi! lihat perbezaannya di Jadual perbandingan harga dibawah:

Realitinya Jutaan Ringgit telah dibazirkan dengan hanya panggilan yang dijawab! Tetapi jangan bimbang, selepas tukar anda terus boleh jimat! :)

 
Kelebihan 3 - Plan yang Flexible

Di OneXOX terdapat 2 jenis Baki Akaun Kredit. Iaitu akaun DA dan MA:

  • * Akaun DA (Dedikasi) = Panggilan dan SMS kadar Rendah/Murah.
  • * Akaun MA (Utama) = Langganan DATA Internet, Perpindahan Kredit, Juga boleh digunakan untuk Panggilan dan SMS sekiranya jumlah kredit anda di akaun DA habis.

- Setiap kali panggilan atau SMS dibuat, Jumlah kredit didalam akaun DA akan ditolak terlebih dahulu sehingga habis, kemudian barulah Jumlah kredit didalam akaun MA digunakan.

- Di OneXOX menggunakan 2 kaedah block, iaitu cas dikenakan mengikut penggunaan serendah 10 saat, dan 30 saat sahaja! Sebagai contoh, jika anda masih mempunyai baki kredit akaun DA dan anda membuat panggilan kurang dari 10 saat anda hanya akan dikenakan cas 5 sen sahaja!

Tetapi jika anda membuat panggilan kurang daripada 30 saat anda akan dikenakan cas 7sen sahaja. Untuk 30 saat yang berikutnya anda akan dikenakan cas 8sen sahaja. Untuk 30 saat seterusnya anda akan dikenakan cas 7 sen semula.

 
Kelebihan 4 - Friend & Family ke Semua Rangkaian

Tidak kira rakan atau keluarga anda pakai telco apa, Anda boleh aktifkan Plan ini dan menikmati penjimatan 6 sen panggilan setiap 30 saat dan 2 sen sms.
 
Kelebihan 5 - Internet Berkelajuan Tinggi

* Kelebihan ketara dalam OneXOX ialah Internet "Unlimited Speed" iaitu tiada Catuan Kelajuan Internet samada off-peak atau Peak-hour.

* Di OneXOX tiada Internet Data "Pay Per Use". Sekiranya koata data telah kehabisan koata, maka tiada akses internet pay per use (sedut duit dalam diam) seperti yang diamalkan oleh kebanyakan Telco lain di Malaysia

* Anda akan dapat apa yang anda bayar dengan Data internet berkelajuan tinggi.

 
Kelebihan 6 - 1800 SMS PERCUMA (150 SMS setiap bulan)

* Sebagai penghargaan, syarikat memberikan 1800 SMS percuma kepada pengguna baru Prepaid Murah OneXOX dalam rangkaian yang sama.

* 150 sms akan diberikan setiap bulan secara percuma sehingga 12 bulan.

 
Kelebihan 7 - Tempoh Sah 28 Bulan PERCUMA

 

Jika anda memilih menukar nombor anda yang anda pakai sekarang kepada OneXOX, anda layak untuk menerima 28 Bulan Tempoh Sah Aktif!

 
Kelebihan 8 - Tempoh Sah Aktif dikira dan di Kumpul.

Tempoh Sah Aktif akan dikumpul setiap kali anda topup. Ini bermakna tempoh sah yang baru hanya akan bermula daripada tarikh luput tempoh sah topup yang dibuat sebelumnya.
 
Kelebihan 9 - User Berpeluang menjana pendapatan pasif!!
 

Sejak anda menggunakan telephone bimbit, bilakah tarikh anda mendapat bayaran daripada syarikat telco anda sekarang?

Mahukah anda menggunakan telco yang membayar kepada anda?

Jawapannya hanya di OneXOX sahaja anda akan mendapat Penjimatan dan Bayaran daripada syarikat!!

SILAP-SILAP Kos panggilan, Internet dan SMS anda menjadi percuma dalam Plan ini!

Anda cuma pengguna biasa, dan rekeman/ajak rakan anda beli simkad melalui dealer anda, maka anda akan dapat insentif 6% daripada jumlah topup pengguna yang anda perkenalkan pada dealer anda.